A Morcheeba is jön a gernyeszegi Awake fesztiválra

Krónika 2018. június 04., 10:28 utolsó módosítás: 2018. június 04., 10:43

A brit Morcheeba zenekar is fellép a gernyeszegi Teleki-birtokon augusztus 17–19. között tartandó Awake fesztiválon – közölték a szervezők.

A rendezvény teljesen új zenei helyszínt is bejelentett: a kastélykertbe költözik a Telekom Electronic Beats színpada, a fesztivál ennek a partnerségnek köszönhetően átalakul, hiszen ez a platform a kortárs elektronikus zenei műfaj egyik legnagyobb képviselője. Az Electronic Beats összeköti az elektronikus zene világát az avantgard irányzatokkal, minőségi digitális zenei tartalommal szólítja meg a közösséget, és felkarolja a helyi tehetségeket.

Gernyeszegen fellép többek közt James Zabiela, Ten Walls, Eelke Kleijn, Vlademir, IV-IN, Ethylen, Vlad Bretan, Eyescream, Albin, Manu és Ugly Astronaut is.

A Morcheeba több mint kilenc albummal rendelkezik, a brit együttes stílusában megtalálhatók a rock, blues-, R&B-, pop- és triphop elemek is. A legismertebb dalok mellett Morcheeba rajongói a Blaze Away című új albumot is hallhatják élőben a fesztiválon.

Újabb fellépőket jelentett be a gernyeszegi Awake fesztivál
Újabb fellépőket jelentettek be az augusztus 17–19. között, a gernyeszegi Teleki-birtokon rendezendő Awake fesztivál szervezői.

A résztvevők a koncerteken kívül számos más programon is részt vehetnek: bérelhetnek könyvet a szabadtéri könyvtárból, kiülhetnek a mozikertbe, vagy épp felszabadíthatják elméjüket a Feed Your Mind platform beszélgetésein. Mindezek mellett nagy méretű installációkban is kedvüket lelhetik a résztvevők, hiszen idén is összecsapnak különböző művészek ötletei az Artdoor nevű versenyen.

A fesztiválra jegyeket az Eventim.ro oldalon lehet vásárolni, valamint a következő partnerüzletekben: OMV-kutaknál, Vodafone-, Orange-, Germanos-üzletekben és a Diverta könyvesboltokban. Részletek a fesztivál honlapján találhatóak.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat