Teljes kapacitását beveti a Román Vasúttársaság a pápalátogatásra

Hírösszefoglaló 2019. május 03., 20:19 utolsó módosítás: 2019. május 03., 23:49

A Román Vasúttársaság (CFR) személyszállító vállalata teljes kapacitását beveti, hogy a romániai pápalátogatás idején, azaz május 31. és június 2. között meg tudjon felelni a megnövekedett utasforgalomnak – tájékoztat pénteki közleményében a vállalat.

Képünk illusztráció Fotó: Pinti Attila

Ennek érdekében megnövelik a fővárosba tartó, vagy onnan induló vonatok számát május 31-én, pénteken,

június 1-jén, szombaton pedig – amikor a szentatya Csíksomlyóra látogat – a Brassó–Csíkszereda, Csíkszereda–Adjud, Csíkszereda–Kolozsvár, Iaşi–Bákó, Iaşi–Paşcani és Iaşi–Vaslui útvonalakon.

Június 2-án, vasárnap a Balázsfalva–Segesvár–Brassó, Balázsfalva–Gyulafehérvár és Kolozsvár–Balázsfalva útvonalon közlekedik majd több vonat.

Elkerülendő a szerelvények túlzsúfoltságát, a CFR felkéri az utasokat, hogy idejében szervezzék meg utazásukat az említett időszakban, nézzék meg figyelmesen az utazási lehetőségeket és elővételben vásárolják meg jegyeiket – tájékoztat az Agerpres.

Elővételben a következő módokon szerezhetők be az utazási jegyek: on-line a www.cfrcalatori.ro honlapon, az állomásokon levő jegyautomatáknál, vagy a ZebraPay automatáknál, az állomások jegypénztárainál vagy a CFR utazási irodáiban.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat