Erdélybe látogatnak A Mancs őrjárat kutyusai

Bede Laura 2019. december 11., 15:29

Különleges színházi élményt nyújt a gyerekeknek A Mancs őrjárat Live! „A Mentőfutam” című zenés előadás, amelyet Sepsiszentgyörgyön első alkalommal januárban tekinthet meg a magyar és román ajkú közönség.

Az óriási LED-videófal teljes átélést biztosít, A Mancs őrjárat eredeti környezetét varázsolja a nézők elé Fotó: www.mancsorjaratlive.hu

A Nickelodeon csatornáról ismert, népszerű animációs tévésorozat színpadi változatát januárban a sepsiszentgyörgyi közönség is megtekintheti. A Mancs őrjárat Live! A Mentőfutam című zenés előadás során a gyerekek élőben találkozhatnak kedvenc kutyusaikkal, és egy kalandos őrjárat részesei lehetnek – közölték hétfőn a szervezők.

A rendezvényekről kiadott közlemény szerint amikor Goodway polgármester asszonynak nyoma vész a Kaland-öböl-futam közben, a kutyusok azonnal hozzálátnak a sürgős mentőakcióhoz.

A csapatban Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Sky és Everest várja, hogy az első erdélyi előadások során találkozhassanak a közönséggel 2020. január 7-én és 8-án a Sepsi Arénában.

A Mancs őrjárat sorozat kedvenc karaktereinek előadását a VStar Entertainment Group, a TEG Life Like Touring, a Nickelodeon és a Pannon Produkció 2019-ben mutatta be élőben Magyarországon. Az animációs sorozat gyártója a Spin Master.

A Mancs őrjárat Live! A Mentőfutam című kalandos, zenés meseelőadás először látogat Sepsiszentgyörgyre, hogy megmutassa, „nincs túl nagy falat vagy túl kicsi kutya”.

A minden korosztály számára tanulságos produkció az összetartásról, szociális érzékenységről, problémamegoldásról szól, amelyben a szereplők csapatjátékosként vetik be képességeiket.

Az előadás fontos elemei a Bunraku- jelmezek, amelyek innovatív módon képesek a karaktereket legfontosabb kellékeikkel és járműveikkel a színpadra varázsolni. Az előadás 80 perces, két részből áll, egy szünettel.

„A Mancs őrjárat az egyik kedvenc műsorunk. A történet amellett, hogy rendkívül szórakoztató, tanulságos is. A kutyusok képességei és tapasztalatai a világ összes gyermekében megtalálhatók, így a közönség könnyedén azonosulhat velük. Biztosak vagyunk benne, hogy a gyermekek és szüleik örömmel fogadják kedvenc kutyusaikat élőben is a színpadon!” – idézte a közlemény Monika Wysockát, a Viacom kelet-közép-európai Location Based Experiences alelnöke.

Az előadásban hallható pergő ritmusú zene és a vadonatúj, izgalmas forgatókönyv maradandó színházi élményt nyújt a gyerekeknek.

A hagyományos színházi díszletek mellett az óriás LED-videófal teljes átélést biztosít a nézők számára, ugyanis a Mancs őrjárat eredeti környezetét varázsolja a nézők elé. Láthatók a tévésorozat népszerű helyszínei, mint a Kaland-öböl, az Őrtorony, Fóka-szigetek, Yumi gazda farmja és Jake hegyei. A speciális interaktív videónak köszönhetően a közönség is részt vesz az előadásban, a nézők a mentőakciókon keresztül rejtélyeket fejthetnek meg a kutyusokkal, követhetik Goodway polgármester asszony nyomát.

Az érdeklődők január 7-én 18 órától a magyar nyelvű, másnap ugyanebben az órában a román nyelvű előadáson vehetnek részt. Jegyek kaphatók online a www.mancsorjarat.hu weboldalon, valamint a www.bilete.ro hálózatában és az ismert jegypénztárakban: Sepsiszentgyörgyön a városi jegyirodában (a Tamási Áron Színház mellett), valamint a román színház (Andrei Mureșanu) jegypénztárában.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat