Online italrendelések az ünnepek alkalmával az eMAG-ról Pr-cikk

Online italrendelések az ünnepek alkalmával az eMAG-ról

Fotó: eMAG

Csak az elmúlt héten több mint 1300 üveg bort rendeltek a platform kliensei, különböző borfajtákból. Az ügyfelek átlagosan egy rendelésben négy üveg bort rendeltek, amire átlagosan 206 lejt költöttek. A romániai borok vezetik az eladási listákat.

2023. december 23., 09:002023. december 23., 09:00

Karácsony előtt egy hónappal az eMAG-on a borok és pezsgő borok eladása majdnem két és félszeresére nőtt a tavalyi év ugyanezen periódusához viszonyítva, ami azt bizonyítja, hogy a vásárlás mindinkább az online térbe tevődik át, még az olyan termékeknél is, amiket az emberek eddig a hagyományos termékeket kínáló üzletekben vásároltak meg.

Az ügyfelek átlagosan egy rendelésben négy üveg bort rendeltek, amire átlagosan 206 lejt költöttek.

A rendelések felét ebben az időszakban a vörös borok teszik ki. Az ügyfelek leginkább száraz vörös borokat rendeltek, amit szokás szerint vörös húsok mellé kínálnak. Ebben az időszakban az eMAG-on az eladások több mint 35 százalékát a száraz fehér borok teszik ki, amit az ünnepek alatt inkább a halak, fehér húsok és sajtfélék mellé szolgálnak fel. A rozé borok, amiket általában a könnyű ételek, előételek, saláták vagy a tenger gyümölcsei mellé kínálnak, az eladások 14,3 százalékát tették ki az elmúlt héten.

Tíz rendelésből nyolcat a Genius ügyfelek tettek fel, akik ingyenes kiszállításban részesültek és a rendelések 76 százalékát az easyboxokba kézbesítették.

„Az ügyfelek többet rendelnek és kipróbálnak új ízeket, csak az utolsó héten több mint 1300 különböző bort rendeltek és mi örülünk, hogy ezekben a zsúfolt napokban megkönnyítjük a választásaikat és a vásárlás számukra már nem jelent egy felesleges vásárlási nyűgöt.

Idézet
Online platformunkon több mint 21 ezer féle ital, bor és kávé található, és a Drinks & Coffee shop-in-shop, amit nemrég vezettünk be, megkönnyíti a választásaikat”

– nyilatkozta Irina Pencea, az eMAG Románia ügyvezető igazgatója.

Chardonnay: a legtöbbet rendelt borfajta

A Chardonnay az eMAG ügyfelek által a legtöbbet rendelt borfajta ezekben a napokban, amit az eladások 19 százalékát teszik ki, amit az olyan vörös borok követnek, mint a Cabernet Sauvignon (16 százalék), Merlot és Pinot Noir (15 százalék) és Saperavi (11 százalék). Az ügyfelek többsége a romániai borokat preferálja, ezeket követik a Moldovai Köztársaságbeli és olasz, francia, német, spanyol, portugál, görög, argentin, valamint chilei borok.

Az eMAG-on a legtöbbet rendelt borok az alábbi régiókból származnak:

  • Dealu Mare

  • Bánát

  • Dobrudzsa

  • Purcari

  • Cahul

Majdnem két hónappal ezelőtt az eMAG bevezette a Drinks & Coffee Shopot, ami egy online shop-in-shop, italok, borok és kávék vásárlására, több mint 21 ezer azonnal elérhető termékkel, ami elérhető több mint 700 Marketplace eladónál is.

A Drinks & Coffee Shop egy olyan kezdeményezés, amivel az eMAG egy könnyített vásárlási élményt kínál az ügyfeleknek, egy egyszerűbb keresési módszert kínálva, amit a vásárlási szokások (származási hely, ital típus) alapján állított fel.

Az online shop továbbá poharakat, bögréket, kiegészítőket, valamint promóciós csomagokat is ajánl ügyfeleinek.

Bukarest, 2023. december 20.

Az eMAG-ról

Az eMAG 2001-ben alapított román bejegyzésű cég, a román online kereskedelmi piac úttörője, 2022-ben a legértékesebb román márka lett és az első online kereskedelmi vállalat, amely első helyet foglal el a Brand Finance rangsorolási listán. Több mint 20 éve a cég folyamatosan befektet olyan Romániában kifejlesztett technológiákon alapuló digitális szolgáltatásokba, amelyek segítségével az ügyfelek időt és pénzt takarítanak meg, és létrehozott egy regionális ökoszisztémát, sikeresen exportálva a helyi modellt Bulgáriába és Magyarországra. Saját kínálata és a Marketplace partnerei révén egyre bővülő termékválasztékkal az eMAG az a hely, ahol bárki bármit, bárhonnan kereshet és megrendelhet. Emellett az ügyfelek élvezhetik az olyan kiemelt szolgáltatásokat, mint a Genius, vagy az ingyenes szállítási és egyéb előnyöket kínáló előfizetést, vagy a fizetési átütemezési szolgáltatásokat, mint például a Buy now, pay later (Vásároljon most, fizessen később) vagy a Slice it (Szeletelés). További információk az eMAG-ról: about.emag.ro.

(X – Fizetett hirdetés)

Ezek is érdekelhetik

A rovat további cikkei

2024. április 19., péntek

„Elérkezett az idő arra, hogy kiemeljük azokat a Helyénvaló termelőket, akik elnyerték a vásárlóink szívét”

A Civitas Alapítvány által működtetett Helyénvaló helyi bolt öt éve színesíti térségünk közösségének mindennapjait, hiszen a munkásságuknak köszönhetően rövid ellátási láncokból érkező, egészséges és minőségi alapanyag kerülhetnek családjaink asztalára.

„Elérkezett az idő arra, hogy kiemeljük azokat a Helyénvaló termelőket, akik elnyerték a vásárlóink szívét”
2024. április 17., szerda

Alaposan megviseli az emberi szervezetet a drasztikus hőmérséklet-ingadozás

Magas vérnyomást, ízületi fájdalmakat, asztmás betegeknél nehéz légzést, depresszióban szenvedőknél pedig visszaesést okozhat a gyors időjárás-változás. A Krónika által megkérdezett háziorvos szerint kiegészítő kezeléssel a tünetek megszűnnek.

Alaposan megviseli az emberi szervezetet a drasztikus hőmérséklet-ingadozás
2024. március 22., péntek

„Ha egészségesebben szeretnénk élni, akkor tudnunk kell, hogy mit eszünk”

A REL, azaz a rövid ellátási láncok előnyeiről, a tudatos vásárlóvá válásunk lépéseiről beszélgettünk Szólláth Tiborral, Hajdúnánás város polgármesterével, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Környezetért és Fenntarthatóságért felelős alelnökével.

„Ha egészségesebben szeretnénk élni, akkor tudnunk kell, hogy mit eszünk”
2024. március 08., péntek

„Ha megvan a bizalom, akkor termelő és vásárló kölcsönösen előre viszi egymást”

Ezen a héten Gergely Leventét, agrárszakembert és gyümölcstermesztőt kérdeztük a REL, azaz a rövid ellátási láncok előnyeiről.

„Ha megvan a bizalom, akkor termelő és vásárló kölcsönösen előre viszi egymást”
2024. február 09., péntek

„Tudatos vásárlók nélkül nem maradhatnak életben a kistermelők” (x)

Cilip Árpád, a Hargita Megye Fejlesztési Ügynökségének igazgatójával és a Székely Termék védjegy koordinátorával beszélgettünk a rövid ellátási láncok létjogosultságáról és a Székelyföld-szerte egyre megerősödő tudatos vásárlói rétegről.

„Tudatos vásárlók nélkül nem maradhatnak életben a kistermelők” (x)
2023. december 15., péntek

A REL-közösségekben az erő (x)

2010-ben találkozott először a rövid ellátási lánc fogalmával, miután kollégái segítségével megismerte a nyugat-európai REL-ek közösségépítő és gazdasági erejét. Smaranda Enache kapcsolatát a REL-el a következőkben ismerhetjük meg.

A REL-közösségekben az erő (x)
A REL-közösségekben az erő (x)
2023. december 15., péntek

A REL-közösségekben az erő (x)

2023. december 08., péntek

„A Helyénvaló bolt egy igazi színfolt a város szövetében” (x)

Az év végéhez közeledve fejtörést okozhat, hogy mivel lepjük meg szeretteinket, kollégáinkat. Érdemes lehet olyan szempontokat figyelembe vennünk vásárlásaink alkalmával, mint tudatosság, hozzáadott érték és megbízhatóság.

„A Helyénvaló bolt egy igazi színfolt a város szövetében” (x)
2023. december 02., szombat

„A székelyföldi táj veszne el, ha nem lennének kistermelőink” (x)

A székelyudvarhelyi Helyénvaló helyi bolt igazgatóját és REL-szakértőt, Molnár Judithot kérdeztük arról, milyen célok mentén építették fel a már 5 éve működő vállalkozást. Milyen előnyökkel jár, ha rövid ellátási láncokból szerezzük be élelmiszereinket.

„A székelyföldi táj veszne el, ha nem lennének kistermelőink” (x)
2023. november 24., péntek

„A helyi termék mögött ott van egy életmese” (x)

Helyi termelőtől származó termék versus hipermarketben található paradicsom. Mi a minőségbeli különbség? Hogyan találjuk meg a saját utunkat a REL-hez, azaz a rövid ellátási láncokhoz? Kádár Annamária pszichológust kérdeztük saját tapasztalatairól.

„A helyi termék mögött ott van egy életmese” (x)
2023. november 17., péntek

A helyi gazdák a legjobb minőséget nyújtják (x)

A REL, azaz a rövid ellátási láncokról, a tudatos vásárlás előnyeiről, a Műanyagmentes júliusról és arról beszélgettünk Dávid Panni, bloggerrel hogy miért éri meg helyi termelőktől vásárolni.

A helyi gazdák a legjobb minőséget nyújtják (x)