Zátyi Tibor 2020. január 14., kedd

Székelyudvarhelyről Budapesten át a tokiói olimpiára

Bő fél év múlva kezdődik a nyár egyik legjobban várt sporteseménye, a tokiói olimpia. Az már korábban eldőlt, hogy birkózásban a Magyar Birkózószövetség ügyvezető alelnöke, Bacsa Péter lesz a verseny technikai igazgatója. Tavaly év végén derült ki, hogy a székelyudvarhelyi születésű, Budapesten élő Pál Szabolcs bekerü

Zátyi Tibor 2019. december 03., kedd

A Hargitán kezdődik a raliszezon

Jövőre is nyolc versenyt rendeznek a romániai ralibajnokságban. A Hargita Gyöngye Rali is ott van a versenyhelyszínek között:május 1–2-án Székelyudvarhelyen kezdődik majd a harc a pontokért. Ferencz Csaba főszervezővel beszélgettünk.

Zátyi Tibor 2019. június 11., kedd

„Legyőzve bár, megtörve nem” – a megfiatalított székely fociválogatott utolsó lett a CONIFA-Eb-n

Dél-Oszétia sikerével ért véget a 2019-es CONIFA labdarúgó-Európa-bajnokság, a Hegyi-Karabahban rendezett kontinenstorna vasárnap esti döntőjében 1–0-ra verte Nyugat-Örményországot. Az Eb-n nyolcadikként záró Székelyföld együttesének edző-játékosával és elnökével beszélgettünk.

Vásárhelyi-Nyemec Réka , Zátyi Tibor 2018. április 20., péntek

Răzvan Burleanu fölényes választási győzelme után is marad a megosztottság a romániai labdarúgásban

Megosztotta a romániai labdarúgást a szövetség elnökválasztása, ahol az aranygeneráció képviselője helyett a kisebb klubok által támogatott Răzvan Burleanunak sikerült újráznia.

Dobos László , Zátyi Tibor , Vásárhelyi-Nyemec Réka 2017. május 28., vasárnap

Diószegi a történelmi feljutásról: legyőztük a sárkányt – lássuk, milyen a székely összefogás

„Megmutattuk, hogy a Sep­si OSK legyőzi a sár­kányt” – fogalmazott a Krónikának Diószegi László, miután sepsiszentgyörgyi labdarúgócsapata vasárnap bebiztosította az egyenes ágú feljutást a másodosztályos bajnokságban, így Románia legjobbjai várnak rájuk.

Legnézettebb