Horváth Bálint Ottó 2019. december 10., kedd

Szoros küzdelem minden szinten: a másodosztályos focibajnokság őszi idényének összefoglalója

Az éllovas Aradi UTA kiegyensúlyozott teljesítménnyel vezeti a labdarúgó 2. Liga rangsorát. Az élmezőnyben nagy a küzdelem a biztos feljutást jelentő első két, illetve az osztályozót érő harmadik hely megszerzéséért. A tabella alsó felében két csapat leszakadt, de a középmezőnyben álló együttesek sincsenek biztonságban a bennmarad&

Horváth Bálint Ottó 2019. szeptember 24., kedd

Vádaskodások célkeresztjében: óriási botrány a Román Kosárlabda-szövetség és két magyar játékos között

Két magyar ajkú kosárlabdázó, a nagyváradi Török Roland és a sepsiszentgyörgyi Kuti Nándor hangos botrányba keveredett a hazai kosárlabda-szövetséggel, miután a nyáron különböző okok miatt nem jelentek meg a román felnőtt válogatott edzőtáborában.

Józsa Csongor , Horváth Bálint Ottó 2019. szeptember 03., kedd

Mélypont a kispályán: csupán hét csapattal rajtol a teremlabdarúgó 1. Liga

Egyetlen évadban sem volt ennyire kevés induló a teremlabdarúgó 1. Ligában. Hét klub nevezését fogadták el, ők lesznek ott a hétvégi rajtnál. Az erős erdélyi képviseletnek örvendő bajnokság „betegségét” kerestük. A szakemberek felállították a kórlapot, szerintük előre borítékolható volt, hogy ez vár

Horváth Bálint Ottó 2019. július 09., kedd

Felmértük az erőviszonyokat: romániai és magyarországi versenyzőket kérdeztünk a hét végi Hargita Gyöngye Rali előtt

Korábbi győztesekkel, tehetséges fiatalokkal és tapasztaltabb, rangidős versenyzőkkel, illetve egy újonccal is beszélgettünk a hét végi Hargita Gyöngye Rali rajtja előtt. A romániai és magyarországi pilóták mindegyike nyerni érkezik Székelyudvarhelyre.

Horváth Bálint Ottó 2019. február 19., kedd

„Mindig a csúcson kell abbahagyni” – interjú Hadnagy Zsolt kolozsvári származású korábbi játékosmegfigyelővel

Hadnagy Zsolt korábban a Kolozsvári CFR-nél futballozott, majd miután abbahagyta a labdarúgást, Magyarországra költözött és a magánszférában dolgozott. Évekkel később tért vissza a focihoz, és hosszú ideig játékosmegfigyeléssel foglalkozott. Eddigi karrierjének csúcsát a Videoton bajnoki címe jelentette.

Horváth Bálint Ottó , Vásárhelyi-Nyemec Réka 2017. május 21., vasárnap

Ligakupa-sikerrel zárt a Dinamo – ASA-búcsú az élvonaltól

Ligakupát nyert a Dinamo labdarúgócsapata, miközben matematikailag is eldőlt, hogy a Marosvásárhelyi ASA az idény végén elbúcsúzik az élvonaltól.