Gyanút keltett a Donald Trump „nagyon jó” egészségi állapotáról szóló bejelentés

MTI 2019. november 18., 08:59 utolsó módosítás: 2019. november 18., 09:00

Donald Trump amerikai elnök egészségi állapota „nagyon jó” – közölte helyi idő szerint vasárnap a washingtoni Fehér Ház.

Fotó: Twitter

Az elnöki hivatal közleménye szerint Donald Trump szokásos évi orvosi vizsgálatának első szakasza szombaton zárult le, rövid vizsgálatokon esett át és néhány laboratóriumi tesztet végeztek nála. „A nagyon zsúfolt 2020-as év előtt az elnök kihasználta egy szabad hétvége előnyeit, és megkezdte a szokásos évi kivizsgálásának első szakaszát a Walter Reed (katonai) kórházban” – írta Stephanie Grisham, a Fehér Ház szóvivője.

Majd kiemelte: Donald Trump „egészséges és energikus, mindenféle panasztól mentes, mint ahogyan ez tapasztalható volt a héten is, amikor több lendületes választási nagygyűlésen vett részt amerikaiak ezrei előtt”.

A szóvivőnő nem tért ki arra, hogy az elnök pontosan milyen vizsgálatokon esett át.

A teljes körű orvosi vizsgálat jövőre esedékes. A közösségi médiában ezért találgatások kaptak lábra, hogy vajon mi lehetett az oka Donald Trump „váratlan” orvosi vizsgálatainak. Stephanie Grisham a Twitteren „felelőtlennek és veszélyesnek” nevezte a találgatásokat. Donald Trump egyébként szintén Twitter-bejegyzésben jelezte, hogy orvosi vizsgálatokon esett át. „Minden nagyon jó (nagyszerű)!” – írta. Az amerikai elnök az idén februárban esett át teljes körű orvosi vizsgálaton, és az akkori eredmények szerint is kiváló egészségnek örvend.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat