Új lakói lettek a marosvásárhelyi Plaza M-nek: JYSK és Fressnapf-bolt is várja a vásárlókat Pr-cikk

Új lakói lettek a marosvásárhelyi Plaza M-nek: JYSK és Fressnapf-bolt is várja a vásárlókat

Fotó: Plaza M

Két nagy nemzetközi kiskereskedelmi lánc, a JYSK és a Fressnapf megérkezett a marosvásárhelyi Plaza M bevásárlóközpontjába – jelentette be a budapesti székhelyű, páneurópai ingatlanbefektető vállalat, az Indotek Group. A dán JYSK lakberendezési áruház július 4-én, a kisállatellátásra specializálódott, európai piacvezető Fressnapf pedig július 5-én nyitott boltot a Plaza M-ben. Utóbbi az első ilyen üzlet Marosvásárhelyen. Az ismert nemzetközi márkák jelenléte hozzájárul a helyi családok magasabb szintű kiszolgálásához, és megerősíti a Plaza M egyedi pozícióját a helyi kiskereskedelmi piacon.

2024. július 09., 09:002024. július 09., 09:00

Kertai Zsolt, az Indotek nemzetközi kiskereskedelmi igazgatója elmondta: „a JYSK és a Fressnapf üzletének megnyitása tükrözi elkötelezettségünket amellett, hogy megfizethető, magas színvonalú, változatos árukínálattal szolgáljuk ki vásárlóinkat, ezzel is fokozva a vásárlási élményt. Meggyőződésünk, hogy a JYSK, valamint a Fressnapf egyedi kínálata széles közönséget vonz majd, és még inkább a családok kedvelt bevásárlóközpontjává teszi a Plaza M-et Marosvásárhelyen”.

JYSK – A lakberendezés következő szintje

A JYSK, az ismert dán lakberendezési áruház július 4-én nyitotta meg második üzletét Marosvásárhelyen. Az új, 1280 négyzetméter összterületű bolt a lakberendezési és kiegészítő dekorációs termékek bőséges választékát kínálja. A JYSK a különböző stílusokat és igényeket kiszolgáló, minőségi lakberendezési termékek széles kínálatáról ismert.

Idézet
A JYSK célja, hogy a lakberendezési cikkeket kereső vásárlók számára az első számú választás legyen. Ehhez nagyon fontos, hogy markánsan jelen legyünk a piacon, azaz minden vásárló közelében legyen egy JYSK üzlet”

– hangsúlyozta Iraida Paiuc, a JYSK romániai és bulgáriai értékesítési- és marketingmenedzsere.

Az A3-as autópálya közelében található új JYSK áruház a Plaza M-ben kiváló elhelyezkedésének köszönhetően egyaránt jól megközelíthető a marosvásárhelyi, illetve az autópályán érkező vásárlók számára is.

„Az új üzletünk fantasztikus, és könnyen megközelíthető” – tette hozzá Cristi Lupu, a marosvásárhelyi JYSK Plaza M üzletvezetője. A JYSK nyitóünnepségén DJ, lufikapu, strandzászlók, a bejáratnál pedig kék szőnyeg várt minden érdeklődőt, akik a nagyszabású nyitási akció alkalmából akár 75%-os kedvezménnyel is vásárolhattak.

Fressnapf – A házi kedvencek új birodalma

A Fressnapf Európa vezető állateledel- és -felszerelés-áruházlánca július 5-én nyitotta meg első üzletét Marosvásárhelyen. Az 500 négyzetméteres bolt bővíti a Plaza M üzletkínálatát, és új sztenderdet állít fel az állatbarátok számára. A modern és innovatív üzlet nagyszabású megnyitóját július 5–7. között háromnapos rendezvénnyel ünneplték, a nyitási akció keretében a Fressnapf 30%-os kedvezményt biztosított minden termékére.

Idézet
A város jól megközelíthető részén, a Plaza M-ben található Fressnapf egyaránt várja fiatal és idős, két- és négylábú vásárlóit”

– fogalmazott Crina Maria Doltu, a Fressnapf marketingszakértője.

A pénztárcabarát termékek széles választékát kínáló üzlet felkészült dolgozóitól a vásárlók szakmai tanácsokat is kérhetnek. Az új üzlet állatbarát lesz, és minden hónapban új akciókat kínál, így biztosítva a még teljesebb vásárlási élményt. A Fressnapf célja, hogy kielégítse a minőségi kisállattermékek iránti növekvő keresletet a régióban, és páratlan vásárlói élményt nyújtson az állatbarátoknak.

Galéria

Fotó: Plaza M

Plaza M – Megújult bevásárlóközpont

A JYSK és a Fressnapf üzletnyitása összhangban van az Indotek Group elképzelésével, amelynek része a bevásárlóközpont revitalizálása annak érdekében, hogy a Plaza M Marosvásárhely és vonzáskörzetének első számú családi üzletközpontja legyen. A Plaza M, amely 16 millió eurós bővítésen és felújításon esett át, modernizált belső terekkel, nagyobb alapterülettel és teljesen felújított közösségi terekkel büszkélkedhet, minőségi vásárlói környezetet biztosít a látogatóknak.

A Plaza M változatos és karakteres kiskereskedelmi élményt kínál 90 üzlettel, amelyek a fogyasztói igények széles skáláját elégítik ki. Figyelemreméltó bérlői összetételével, amely

olyan nemzetközi márkákat foglal magában, mint az Auchan, a Leroy Merlin, a H&M, a Decathlon, a Cinema City, a New Yorker, valamint a város egyetlen HalfPrice áruháza,

a Plaza M a vásárlás, a szórakozás és az étkezés terén is kiemelkedően sokszínű választékot kínál.

A Jysk és a Fressnapf csatlakozása nemcsak a bérlői összetételt színesíti, de megerősíti a Plaza M elkötelezettségét is a helyi fogyasztók változó igényeinek kiszolgálásában. Könnyű megközelíthetőségének és a nemzetközi márkák széles választékának köszönhetően a Plaza M továbbra is a régió vásárlóinak egyik kedvelt választása.

További információk:
Petruța Petcu
BDR Associates-Communication Group, a partner of Hill & Knowlton.
T.: 021.231.13.19, 0722-996.307
e-mail: petruta.petcu@bdr.ro

Az Indotek Groupról
A budapesti központú Indotek Group az európai ingatlanbefektetési és vagyonkezelési piac dinamikusan növekvő szereplője. A 12 országban jelen lévő cégcsoport fő erőssége az elöregedett kereskedelmi ingatlanok revitalizálása és hasznosítása. Portfóliójában több mint 350 ingatlannal és 2 millió négyzetméternyi területtel, valamint széles körű eszközválasztékkal az Indotek Group kiemelt figyelmet fordít a kereskedelmi terek innovatív és előrelátó szemléletű újraélesztésére. A vállalatcsoport elkötelezett a valódi fenntarthatóság és a hosszú távú befektetési stratégiák mellett: gondosan időzített és stratégiailag megfontolt akvizíciókkal, bizonyított turnaround stratégiával, hatékony finanszírozási struktúrákkal és aktív eszközkezeléssel teremt értéket. Ez a megközelítés teszi lehetővé, hogy miközben új életre kelti kereskedelmi ingatlanjait, stabil hozamot biztosít befektetői számára.

(X – fizetett hirdetés)

Ezek is érdekelhetik

A rovat további cikkei

2024. július 08., hétfő

Dicsekszik a PSD: szerintük Craiova, Buzău és Brăila is lekörözi Nagyváradot és Kolozsvárt

Craiova, Buzău, Brăila vagy Târgovişte lakosságarányosan felülmúlja Nagyváradot, Kolozsvárt vagy Konstancát a támogatható pályázatok összértéke tekintetében – derül ki a Szociáldemokrata Párt (PSD) hétfőn közzétett elemzéséből.

Dicsekszik a PSD: szerintük Craiova, Buzău és Brăila is lekörözi Nagyváradot és Kolozsvárt
2024. július 08., hétfő

Bár a többség szerint még mindig rossz irányba halad az ország, egyre nő az optimisták aránya

Bár a romániai polgárok többsége szerint az ország még mindig rossz irányba tart, egyre nő azok aránya, akik szerint a dolgok jó irányba haladnak – derül ki a legfrissebb közvélemény-kutatásból.

Bár a többség szerint még mindig rossz irányba halad az ország, egyre nő az optimisták aránya
2024. július 08., hétfő

Utcára vonultak, a kormány képviselőivel is egyeztettek a kaotikus adótörvények ellen tüntető könyvelők

A Bukarestben tüntető könyvelők és a közgazdászok hétfő délelőtt elindultak a Victoria-palota előtti térről a pénzügyminisztérium székhelye felé, miután a tüntetők küldöttsége visszatért a kormány képviselőivel folytatott tárgyalásokról.

Utcára vonultak, a kormány képviselőivel is egyeztettek a kaotikus adótörvények ellen tüntető könyvelők
2024. július 08., hétfő

Káosz a bukaresti reptéren: több járatát törölte a Tarom, miután a pilóták nem mentek be dolgozni

Káoszt eredményezett a bukaresti Henri Coandă (Otopeni) repülőtéren, hogy több onnan induló vagy oda érkező járatát is törölte – a Tarom román állami légitársaság amúgy csak három járatának a törlését jelentette be hivatalosan.

Káosz a bukaresti reptéren: több járatát törölte a Tarom, miután a pilóták nem mentek be dolgozni
2024. július 07., vasárnap

Őrizetben a kábítószeres édességgel hároméves kislányt is kínáló díler

Letartóztatott az ügyészség (DIICOT) egy Amerikai Egyesült Államokban élő román állampolgárt, aki az ügyészek szerint THC-t tartalmazó zselés cukorkákat kínált egy esemény résztvevőinek, és a kábítószeres édességből egy 3 éves kislány is fogyasztott.

Őrizetben a kábítószeres édességgel hároméves kislányt is kínáló díler
2024. július 06., szombat

Miniszteri ötletelés az orvoshiány által sújtott régiók vonzóbbá tételéről

Alexandru Rafila egészségügyi miniszter kijelentette, hogy a központi és helyi hatóságoknak és a civil szervezeteknek közösen kell dolgozniuk azért, hogy az orvosok számára vonzóvá tegyék azokat a régiókat is, ahol nagy az orvoshiány.

Miniszteri ötletelés az orvoshiány által sújtott régiók vonzóbbá tételéről
2024. július 06., szombat

Internacionálé Bukarestben: a szocialisták szerint csak ők képesek megállítani a szélsőségességet

A szélsőségesség és a populizmus veszélyére figyelmeztetett Pedro Sánchez spanyol kormányfő szombaton Bukarestben a Szocialista Internacionálé (IS) európai tagozatának ülésén.

Internacionálé Bukarestben: a szocialisták szerint csak ők képesek megállítani a szélsőségességet
2024. július 05., péntek

Százhatvan új vasúti szerelvényt vásárol a közlekedési tárca

Sorin Grindeanu szállításügyi miniszter pénteki sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy 160 vasúti szerelvényt vásárol közbeszerzési eljárással a román állam.

Százhatvan új vasúti szerelvényt vásárol a közlekedési tárca
2024. július 05., péntek

A hibás értékeket mutató drogtesztek miatt tiltakozik a Declic szervezet, százezer aláírást gyűjtene össze

A bukaresti kormány 2024. június 29-én elfogadott sürgősségi kormányrendelete ellen tiltakozik az egyik legismertebb román civil szervezet, a Declic. Aktivistáik százezer aláírást akarnak összegyűjteni a kormányrendelet felfüggesztésére.

A hibás értékeket mutató drogtesztek miatt tiltakozik a Declic szervezet, százezer aláírást gyűjtene össze
2024. július 05., péntek

A romániai polgárok nagy többsége szerint javul az ország EP-képviseletének minősége a választások után

A romániai polgárok többsége derűlátó: azt várja, hogy a június 9-i európai parlamenti választás után javul az ország képviselete az uniós törvényhozásban – derül ki a legfrissebb felmérésből.

A romániai polgárok nagy többsége szerint javul az ország EP-képviseletének minősége a választások után