Ortodox szeminaristákat gyanúsítanak a galaci emberölés elkövetésével

Krónika 2019. május 25., 11:56 utolsó módosítás: 2019. május 25., 11:58

Emberöléssel gyanúsítanak egy 18 és egy 19 éves galaci tanulót, a diákokat szombaton a rendőrség őrizetbe vette és előzetes letartóztatásukat javasolja.

Csütörtökről péntekre virradó éjszaka eszméletlen állapotban, az utcán fekve találtak rá egy 41 éves férfira a Duna-parti megyeszékhelyen, az egyik helyi iskola közelében. A férfit – aki a fején sérült meg, a mellkasán pedig késszúrás nyomait fedezték fel – kórházba szállították, de az orvosok nem tudták megmenteni az életét, belehalt a sérülésekbe.

Az ügyészség emberölés miatt vizsgálatot indított az ügyben, és pénteken azonosítottak, illetve ki is hallgattak két gyanúsítottat egy 18 és egy 19 éves fiatalember személyében.

A nyomozáshoz közel álló, az Agerpres hírügynökség által idézett források szerint a két fiú a galaci ortodox líceumi szeminárium tanulói, nem álltak semmiféle kapcsolatban az áldozattal, spontán konfliktus vezetett a történtekhez. Az ügyészség őrizetbe vette a gyanúsítottakat és 30 napos előzetes letartóztatásukat javasolja.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat