Márciusban látogat Erdélybe az X-Faktor

2020. február 13., 18:26

Március 19-étől 22-éig nyolc erdélyi városban tart meghallgatásokat az RTL Klub tehetségkutató műsorának stábja. Céljuk idén is az, hogy a lehető legtöbb tehetséget meghallgathassák, akik később akár a mentorok elé is kerülhetnek.

Fotó: X-Faktor

Idén a megszokottnál hamarabb rendezik meg az erdélyi casting turnét. Magyarország legsikeresebb tehetségkutatója mérföldkőhöz ért: ebben az évben már a 10. évad készül, de az idén is változatlan, hogy a legtehetségesebb és legszínesebb előadókat keresik.

Az elmúlt két évben határon túli magyarok nyerték meg az X-Faktort: tavaly a felvidéki Ruszó Tibi, 2018-ban pedig a kolozsvári USNK.

Ezért is tartják fontosnak az erdélyi meghallgatásokat a műsor készítői.

Fotó: X-Faktor


„Ha szeretsz énekelni, és jól érzed magad a színpadon, akkor gyere el egyéniben vagy duóban a meghallgatásainkra! Viszont, ha a színpad nem a te tereped, de egy barátod, a pasid, a csajod, a tesód, vagy bárki a környezetedből szeret énekelni, ne habozz! Nevezd be őt! Hozz magaddal zenei alapokat pendrive-on vagy CD-n, amikre énekelni fogsz, vagy akusztikus hangszered, hogy kísérni tudd magad. Ha zenekaroddal neveznél, hozzatok magatokkal valamilyen bemutatkozó anyagot!” – áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Fotó: X-Faktor

A meghallgatások a következő helyszíneken és időpontokban lesznek: március 19-én Szatmárnémetiben a MusiCat Pubban valamint Nagyváradon a Gekko Pubban, március 20-án a kolozsvári Rhédey Caféban és a marosvásárhelyi Jazz & Blues Clubban, március 21-én Székelyudvarhelyen a Mokka kávéházban illetve Csíkszeredában a Café Freiben, március 22-én pedig a kézdivásárhelyi Club For You és a sepsiszentgyörgyi Szimpla várja a jelentkezőket.

További információt az X-Faktor Facebook oldalán (https://www.facebook.com/xfaktorhungary/) vagy az http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor oldalon olvashatnak.