Koncertkavalkád Margittán: hetedik alkalommal rendezik meg a Szabadság Fesztet a partiumi városban

Bede Laura 2019. augusztus 04., 14:55

A magyar könnyűzenei élet legnevesebb képviselői lépnek fel az augusztus 29. és szeptember 1. között rendezendő margittai Szabadság Feszten. 

Fotó: Tomi Borza

A szervezők tájékoztatása szerint mindenképp különleges lesz például az Ossian és a Road koncertje, de az Anna and the Barbies vagy az AWS fellépésén is hatalmas bulira számíthatnak a résztvevők. ByeAlex és a Slepp produkciója szintén egyedinek nevezhető a vidéken, de a Holdviola, a USNK, Curtis, Essemm, a Soulwave vagy Horváth Tamás fellépése is megelőlegezi a fesztivál sikerét – olvasható a szervezők szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

A hetedik alkalommal szervezendő négynapos buli helyszíne idén is a margittai városi strand.

Itt tágas tér áll rendelkezésre a fesztivál kellékeinek felépítésére, a sátortábor kialakítására, ugyanakkor minden feltétel adott a kempingezéshez. Modern és tiszta medencék és mosdók állnak a fesztiválozók rendelkezésére, és az sem mellékes, hogy hatalmas parkoló található a komplexum mellett.

A szervezők a napközbeni programokról is gondoskodnak, lesznek ügyességi és sportvetélkedők (kihasználva a termálstrand nyújtotta lehetőségeket), szakmai előadások. A koncertek már délután elkezdődnek két helyszínen, az együttesek fellépését követően pedig lemezlovasok veszik át az éjszakai „irányítást”. Újdonság, hogy idén már két nagyszínpadot állítanak fel a fesztiválon. Jelenleg 110 lejért válthatnak bérletet az érdeklődők, az összeg tartalmazza a kempingezési lehetőséget is.