BL: a Fradinak horvát vagy georgiai, a CFR-nek skót vagy észt ellenfele lesz, ha túljut a második selejtezőkörön

Krónika 2019. július 22., 13:33

A Ferencváros továbbjutása esetén a georgiai FK Saburtalo vagy a horvát Dinamo Zágráb együttesével találkozik a labdarúgó-Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában.

Fotó: Facebook/UEFA Champions League

A zöld-fehérek az első fordulóban kettős győzelemmel, 5-3-as összesítéssel búcsúztatták a bolgár Ludogorecet, a második fordulóban pedig a máltai Valletta lesz az ellenfél romániai idő szerint szerdán 21 órától a Groupama Arénában, majd a jövő keddi visszavágón Ta'Qaliban.

A Kolozsvári CFR – amely az első körben 3-2-es összesítéssel búcsúztatta a kazah Asztanát – szerdán szintén 21 órától a Maccabi Tel-Avivot fogadja a Gépész utcában, és

ha lesz oka örömre a jövő heti izraeli visszavágó után is, akkor a vasutascsapat a BL harmadik selejtezőkörében a skót Celtic Glasgow és az észt Nomme Kalju párharcának győztese ellen folytathatja menetelését a csoportkör felé.

A harmadik kör első mérkőzéseit augusztus 6-7-én, a visszavágókat augusztus 13-án rendezik. A főtáblás részvételért a Ferencvárosnak és a CFR-nek is négy-négy ellenfelet kell búcsúztatnia.