Szerelje fel, ápolja és védje autóját az Autodoc.hu segítségével (x)

2019. július 09., 11:53

Az autós kiegészítők olyan termékek, amelyek kellemesebbé, kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik gépkocsiját. Emellett megjelenését javítják, tisztításában pedig használójának segítségére vannak. Az Autodoc-katalógusunk kiegészítők széles választékát kínálja.

A következő kategóriák tartoznak ide:

1. Autós szőnyegek

Az ebben a kategóriában található termékek nélkülözhetetlenek az autó padlójának tisztán tartásához. Ide tartoznak egyéb tárgyak is, mint például a mobiltelefon műszerfalon való tárolására szolgáló alátétek és tartók.

2. Autóelektronika

Ebben a kategóriában különféle elektronikus eszközök és ezek tartozékai találhatók a Bluetooth moduloktól a műholdas navigációs egységekig. Az összes ilyen eszköz célja, hogy a vezető figyelmét menet közben ne terelje el a szükséges műveletekről.

3. Karosszériaápoló és -tisztító termékek

Ide tartoznak a légfrissítők, az autókarosszéria és annak elemeinek tisztítására szolgáló különféle eszközök és termékek. Itt megemlíthetjük a belső tisztításhoz ajánlott keféket, jégkaparókat, kendőket és gumibetétes lehúzókat is. Ezek segítenek autója utasterét tisztán tartani.

4. Külső kiegészítők

Ide tartoznak a rendszámtábla keretek, a tetőcsomagtartók, a hóláncok, a dísztárcsák és a légterelők. Ezek segíthetnek az autó külső fényezésének megóvásában, vagy a teherszállítás megkönnyítésében.

5. Ponyvák, takarók

Ezek a légterelők, az ülések, a kormánykerék és a gumiabroncsok vagy a teljes jármű védelmére szolgáló eszközök.

6. Utazáskor, vészhelyzetben és elakadáskor szükséges eszközök

Ide tartoznak a légkompresszorok, a pumpák, a lámpák, a fogók, az ásók, a gumiabroncs-javító készletek, a kerékékek, a vezetékek és az akkumulátor töltők. Minden, amire az úton szüksége lehet.

7. Vészhelyzet és elakadás

Ebbe a kategóriába tartoznak az elsősegély dobozok, a sürgősségi kalapácsok, a tűzoltókészülékek, a biztonsági mellények és az elakadásjelző háromszögek. Az ilyen kiegészítők vészhelyzetben nélkülözhetetlenek.

8. Kötelek és hevederek

Ide tartoznak az emelő hevederek, pántok és vonatókötelek.

9. Napellenzők

Ezek a kiegészítők segítenek megvédeni az utastér kárpitozását a nap sugaraitól.

10. Tasakok és rendszerezők

Ebbe a csoportba olyan dolgok tartoznak, amelyek kényelmessé teszik a csomagtér elrendezését. Ilyenek például a különböző tasakok és hálók.

11. Kényelem az utastérben

Ebbe a kategóriába a páramentesítők és a nyakpárnák tartoznak. A kisállattal való utazáshoz szükséges kiegészítők különféle üléshuzatokkal képviseltetik magukat, amelyek akkor kényelmesek, ha négylábú kedvencével indul útnak.

12. Gyermek autós kiegészítők

A kategória minden korú gyermeknek tartalmaz gyereküléseket, a csecsemőhordozóktól az ülésmagasítókig.

13. Autós hűtőszekrények

Ezek segítenek abban, hogy az italok vagy ételek hűtve maradjanak az út során.

Nézze meg videónkat is: