Szerződést bontott egyetlen magyar játékosával a Kolozsvári CFR

Krónika 2019. június 10., 12:39

Közös megegyezéssel szerződést bontott egyetlen magyar játékosával, Lang Ádámmal a Kolozsvári CFR – jelentette be hétfőn a bajnoki címvédő csapat vezetősége.

Ezzel a felvétellel búcsúzott Langtól a Kolozsvári CFR Fotó: Facebook/CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

„A CFR 1907 és Lang Ádám középhátvéd közös megegyezéssel megállapodott a szerződése felbontásáról. Köszönjük Ádámnak a fehér-meggypiros mezben kifejtett munkáját, és sok sikert kívánunk neki további karrierje során” – olvasható a fellegvári csapat közösségi oldalán nyilvánosságra hozott közleményben.

{K2}

A Nemzeti Sport honlapján a témában közölt cikk emlékeztet, hogy a 26 éves magyar válogatott védő tavaly nyáron szerződött a kincses városi csapathoz, amelyben az előző idényben 24 találkozón (18 bajnoki és 5 Román Kupa mérkőzés, valamint egy Európa-liga selejtező) lépett pályára. Amióta viszont március elején Dan Petrescu visszatért a CFR kispadjára, bajnoki mérkőzéseken egyáltalán nem számolt Langgal.

A középhátvéd nemrég az Erdélyi Sportnak, a Székelyhon napilap hetente megjelenő sportkiadványának a jövőjét firtató kérdésre úgy válaszolt: két évig még valóban ide köti a szerződése, de ebbe most nem szeretne belemenni. „Még a jövő zenéje az, hogy miként alakul az ittlétem” – nyilatkozta Lang Ádám.

{K1}