Hamisítatlan retró élmény a diMANSIONS-on – világhírű zenei előadókkal várják az érdeklődőket a háromszéki kastélyfesztiválon

Bede Laura 2019. március 21., 14:19

Új fellépőket jelentettek be a szervezők, és megkezdték a napijegyek árusítását a június 14–16. között az oltszemi Mikó-kastély udvarán rendezendő diMANSIONS fesztiválra.

Legendás hangok. Az oltszemi Mikó-kastély udvarán színpadra lép a Grammy-díjas, minőségi raggae-zenét játszó jamaicai Inner Circle együttes

A retró zene világsztárjai látogatnak el június 14–16. között az oltszemi Mikó-kastély udvarán szervezendő diMANSIONS fesztiválra. A Kovászna Megyei Tanács és Bodok község tulajdonában lévő nemesi lak közel 10 hektáros területén

napközben is tartalmas kikapcsolódási lehetőségeket biztosítanak.

Az esti koncerteken pedig egy akár 10 ezer fő befogadására is alkalmas óriássátor nyújt menedéket kedvezőtlen időjárási viszonyok esetén – közölték a szervezők a tegnapi sajtótájékoztatón.
„Közép- és hosszú távon az oltszemi Mikó-kastélyt szeretnénk bekapcsolni a térség turisztikai vérkeringésébe, bízunk abban, hogy ez az együttműködés konkrét eredményeket fog hozni ezen a vonalon” – fogalmazott Grüman Róbert, a Kovászna Megyei Tanács alelnöke. Fodor István, a település polgármestere szerint a rendezvény akkora megvalósítást jelent Oltszem és egész Bodok község számára, amiről nem is álmodtak.

A szervezők három új fellépőt is bejelentettek: június 15-én fellép a Grammy-díjas, minőségi reggae-zenét játszó jamaicai Inner Circle, valamint ugyanazon a napon színpadra lép a Mr. Vain című dalával világszerte ismertté vált Tania Evans is.

Igazi fesztivál- és koncertkülönlegességre is sor kerül: a Massaoke brit együttes valódi, tömeges karaokebulit csap,

hiszen a zenekar fellépéseinek elmaradhatatlan meghatározója, hogy a jól ismert világslágerek dalszövegeit óriás LED-kivetítőn követheti a közönség, ezáltal is bekapcsolódva egy feledhetetlen közös éneklésbe.

A fesztiválon fellép többek között a Modern Talking egyik frontembereként ismertté vált Thomas Anders, a Hermes House Band, Lou Bega, Dr. Alban, a Turbo B ex. SNAP, a The Dire Straits Experience. Sánta Dániel, a fesztivál főszervezője szerint

a térségben egyedülállónak számít a programkínálat, amellyel készülnek, világszerte ismert fellépőkkel és számtalan nappali rendezvénnyel várják a fesztiválozókat.

„Egy biztos: eddig még nem tapasztalt, egyedülálló fesztiválélménnyel szolgálunk majd” – hangsúlyozta Sánta Dániel.

A szervezők arra is felhívták a figyelmet, hogy április 14-e után drágulnak a belépők. A tavaszi kedvezménynek köszönhetően a háromnapos bérletek 179 lejbe (+ járulékok) kerülnek, míg VIP-bérleteket 379 lejért (+ járulékok) válthatnak az érdeklődők. Az általános belépésre feljogosító napijegyekből ezer darab április 1-jéig 79 lejes (+ járulékok) áron kerül kedvezményes eladásra, míg az egy napra szóló VIP-belépők ára 179 lejbe (+ járulékok) kerül.