A Limp Bizkit is fellép Bonchidán az Electric Castle fesztiválon

Krónika 2019. március 20., 13:07

Az Electric Castle színpadán lép fel az amerikai Limp Bizkit zenekar, amely az elsők között ötvözte a rock és rap stílusát. A közönség a Rollin, Break Stuff vagy MyGeneration slágereken kívül várhatóan újdonságokra is számíthat – közölték kedden a szervezők.

Amerikai „úttörők”. A bonchidai fesztivál húzónevei közé tartozik a Limp Bizkit

A július 17–21. között a bonchidai Bánffy-kastély udvarán szervezendő elektronikus zenei rendezvényre érkezik továbbá Nils Frahm német zongorista, zeneszerző, aki a klasszikus és az elektronikus zenét ötvözi, és egyszerre két-három klaviatúrát szólaltat meg „hipnotikus” koncertjein.

A Kolozs megyei fesztiválon színpadra lép a Chvrches skót synth-pop csapat is, a brit Zomboy dubstep DJ, a bass stílus kanadai képviselője, a Zeds Dead, a velük gyakran közreműködő San Franciscó-i Jauz, és az egyik legnépszerűbb izraeli előadópáros, a psytrance-t játszó Infected Mushroom.

A Sigma három év után második lemezével tér vissza a fesztiválra, az Ausztráliában már komoly sikereket maga mögött tudó Gangs of Youth pedig először mutatkozik be a romániai közönségnek.

Először lép fel a fesztiválon a dél-londoni hiphopot, azaz grime-ot játszó együttes: a Giggs. A felhozatalt színesíti a francia, mexikói, török zenét ötvöző Polo & Pan, és a két markáns amerikai női előadó, a The Black Madonna és a TOKiMONSTA.

A fesztiválra kedvezményesen 499 lejért lehet bérletet váltani, illetve napijegyeket 199 és 299 lej közötti áron.