Lapot húztunk: kirándulni visszük olvasóinkat – szászrégeni és nagyszalontai előfizetőnk nyerte kvízjátékunk első két díját

Bede Laura 2018. november 22., 10:10

A bécsi adventi vásáron való részvételt, valamint budapesti városnéző hétvégét nyert két szerencsés olvasónk a Krónika 19. születésnapjához kapcsolódó kvízszerű játékának sorsolása nyomán.

„Mindent szeretünk a Krónikában”: Bécsi és Budapesti kirándulással jutalmaztuk első két szerencsés nyertesünk hűségét. Fotó: Beliczay László

Olvasóink nagy örömmel fogadták a hírt, miszerint a Krónika október 30-ai, 19. születésnapjához kapcsolódó kvízjátékunk sorsolásának szerencsés nyertesei lettek. Az első díjat a marosvásárhelyi származású, Szászrégenben élő Horváth Dániel kapta. Jutalma a bécsi adventi vásáron való részvétel két fő részére, a december 14–16. közötti időszakban.

Már nagyon rég jártunk Bécsben, és most épp terveztük, hogy ellátogatunk az osztrák fővárosba, ezért a feleségemmel nagyon örültünk a nyereménynek”

– mondta el érdeklődésünkre Horváth Dániel.

Az autóbuszos városnéző túra állomásai között szerepel többek között az Uránia, a Regierungsgebaude, a Bécsi Alkalmazott Művészetek Múzeuma, a Kursalon, a bécsi opera, a Hofburg-palota, a Szépművészetek Palotája, a Természettudományi Múzeum, a Szent Rupert-templom. A gyalogos túrán pedig  a Sissi-múzeumot, a Szent Péter-templomot, a Schönbrunn-palotát vagy a császári temetkezési helyet is megtekinthetik a nyertesek.

Szászrégeni olvasónk egyébként évek óta előfizetője a Krónikára, amelyet nagyon nívós média-termékként határozott meg.

A lap teljes tartalmát előszeretettel olvassa, a megújulás előtt a Szempont mellékletet kedvelte a legjobban. Az új arculat is tetszik neki, sok érdekes történettel szembesül nap mint nap.

Hasonlóan vélekedett a nagyszalontai Mados Andrea Anna is, aki második díjazottként két főre szóló városnéző hétvégét nyert Budapesten a január 17–20. közötti időszakban. Emlékeztetett, 2007-ben a Krónika nyereményjátékának köszönhetően egy hétvégét tölthetett férjével Gyulán. Ezúttal az időszakos kiállításokat, a budai várat, a Halászbástyát szeretnék megnézni a magyar fővárosban. A lapot 2005 óta olvassák, azóta minden évben előfizetnek.

Szeretjük, hogy napirenden lehetünk mindenféle témával, mind a politikával, mind a tudományos vagy kulturális újdonságokkal. Mindent szeretünk a Krónikában. A megújult arculattal talán olvasmányosabb, érdekesebb a lap, illetve jobban felhívja a figyelmet bizonyos információkra ”

– fogalmazott hajdúvárosi olvasónk. Hozzátette, a receptet hiányolja a lapból, valamint szívesen olvasna erdélyi élettörténeteket, sikertörténeteket, például kisvállalkozókról.

Lapunkra ide kattintva lehet előfizetni.