Szétkapkodtak tizenötezer bérletet a kolozsvári Untoldra

Krónika 2017. november 14., 16:49

Néhány perc alatt elkapkodták az első tizenötezer belépőt a kolozsvári Untold fesztivál jövő évi kiadására. 2018 augusztusában 250 fellépőt várnak a könnyűzenei megabulira.

Fotó: Untold

A szervezők szerkesztőségünkhöz elküldött tájékoztatása szerint kedden 14 órakor bocsátották áruba az első bérleteket. Ezekre azok a fesztiválozni kívánók szereztek „elővásárlási jogot”, akik idén augusztusban regisztráltak a fesztivál www.untold.ro honlapján. Noha eredetileg tízezret terveztek eladni az első napon, végül ötezerrel megtoldották a bérletcsomagot.

Néhány perc alatt el is fogyott az Untold negyedik kiadására szóló első tizenötezer bérlet. ű

A kedden piacra dobott ún. early bird bérletek 400 lejbe kerülnek, ezeknek a belépőknek az ára később 650 lejre rúg majd.

A fesztivál szervezői közölték, hamarosan bejelentik azt is, mikor dobnak piacra újabb bérleteket. Áruba bocsátották a VIP-belépőket is, ezeknek 1100 lej az ára.

Bogdan Buta, az Untold menedzsere a múlt héten jelentette be, hogy a kolozsvári fesztivál 2018-as kiadása augusztus 2-a és 5-e között zajlik majd, és körülbelül 250 előadó szerepel a fellépők listáján. Az Untold fesztivál idei kiadásán összesen 330 ezer bulizó vett részt, akiket több mint kétszáz fellépő – előadó, együttes és lemezlovas – szórakoztatott.