Gergely Balázs: a közönség szenzációs volt

Kiss Előd-Gergely 2017. augusztus 22., 10:30

Egyértelműen pozitív a vasárnap este véget ért Kolozsvári Magyar Napok (KMN) mérlege – nyilatkozta hétfőn a Krónikának Gergely Balázs főszervező. Úgy fogalmazott, a rendezvénysorozat azt hozta, amit elvártak, amire számítottak.

Fotó: magyarnapok.ro

Rámutatott: a visszajelzések alapján, amelyek az elmúlt hét során eljutottak hozzájuk, az emberek nagyon jól érezték magukat. Hozzátette: negatív visszajelzést, bírálatot csak elvétve kaptak, ezzel együtt a konstruktív kritikai észrevételeket köszönik, és meg is fogadják a jobbító szándékú tanácsokat.

A konkrét számokról egyelőre becslésekbe sem akart bocsátkozni Gergely Balázs, azt viszont elmondta: a Farkas utca ránézésre is végig tele volt, a Sétatér pedig – mint új helyszín – beváltotta a reményeket, nem következett be az, amitől sokan tartottak, hogy a közönség ilyen szintű térbeli megosztása hátrányos lesz. A főszervező úgy tapasztalta:

a Sétatérre elsősorban azok látogattak el, akik pihenni akartak, nagy népszerűségnek örvendtek a heverészésre alkalmat adó terek.

A parkkal kapcsolatban több észrevételt is kaptak, így változásokat fognak eszközölni, de a zöldövezet minden bizonnyal jövő évben is a Kolozsvári Magyar Napok egyik helyszíne lesz.

Fotó: magyarnapok.ro

A közönség szenzációs volt. A zárórendezvényt egy kicsit elmosta az eső, pedig abba fektettük a legtöbb energiát, pechünk volt,

de tényleg csodálatos volt a közönség, mert sok ezren kitartottak, ott maradtak a Főtéren, a Budapesti Operettszínház művészei is le voltak nyűgözve, hogy ilyen körülmények között is állta a közönség a sarat a szó szoros értelmében” – összegzett Gergely Balázs.

{K1}