Továbbra sem találják a több mint egy hónapja eltűnt Bardocz Sándor újságírót

Krónika 2017. augusztus 21., 14:41

Továbbra sem találják ismerősei, kollégái Bardocz Sándor televíziós újságírót, aki július 15-én tűnt el a Kolozs megyei Szucságon élő barátja lakásáról.

Egy Facebookon meghirdetett esemény szerint a múlt héten, csütörtökön és szombaton is keresési akciót szerveztek Bardocz táncházas társai, barátai a Kolozsvár melletti településen és környékén, de minkét próbálkozás eredménytelen volt.

A Keressük együtt Bardocz Sanyit! címmel meghirdetett esemény ismertetője szerint Bardocz rossz fizikai állapota miatt nem valószínű, hogy messzire jutott, ezért próbálják alaposan átfésülni a környéket. A résztvevők a helyi juhászokat is bevonták a keresésbe, beszéltek az erdészet képviselőjével és megnéztek három víztározót is.

A közszolgálati televízió kolozsvári stúdiójának 54 éves munkatársa eltűnésekor pólót, világos színű nadrágot, barna cipőt viselt, az iratait a barátja szucsági lakásán hagyta. Bardocz Sándor nemrégiben elvált, értesüléseink szerint az év elején megpróbált véget vetni életének, eltűnése előtt Magyarországon kezelték.