Fizetési módok

Bankkártyás fizetés automatikus meghosszabbítással:

Egy­sze­rű és ké­nyel­mes meg­ol­dás a bank­kár­tyás fi­ze­tés au­to­ma­ti­kus meg­hosszab­bítás­sal! Mert nem kell ha­von­ta ve­sződ­ni az elő­fi­ze­té­s megújításával. Ez ugyanis au­to­ma­ti­ku­san megtörténik. A rend­szer min­den hó­nap­ban le­von­ja a bank­szám­lá­já­ról a meg­ren­delt cso­mag el­len­ér­té­két. Csak ennyit, nem többet!

A bankkártyás fizetés megerősítésekor a rendszer átirányítja Önt az EuPlatesc oldalára, ahol a következő kártyaadatokat kell megadni:
• Kártyaszám (Numărul de card)
• A kártyán szereplő név (Numele de pe card)
• Kártya érvényességi dátuma (Data expirării)
• CVV2/CVC2

Az au­to­ma­ti­ku­san meg­hosszab­bo­dó elő­fi­ze­té­sét bár­mi­kor fel­bont­hat­ja, ha e-mailt küld az of­fi­ce@eup­la­tesc.ro cím­re. Az első tranzakciót követően Ön értesítést kapott e-mailben az EuPlatesc-től, annak a dokumentumnak az alján szereplő egyedi azonosító (ID-szám) feltüntetésével kérheti az automatikus előfizetés lemondását. Fon­tos tudni, hogy az előfizetés mindig a következő naptári hónaptól szakítható meg, a folyó havi megrendelést nem tudjuk megállítani. Ön tehát amennyiben nem kívánja fenntartani az automatikus előfizetést, akkor az éppen aktuális hónap legkésőbb 22. napjáig kell sikeresen lemondja a fent említett módon, ezzel jelezve, hogy a következő hónapban már nem tart igényt a szolgáltatásra. Ha a lemondást a tárgyhónap 22. napja után teszi meg, akkor ez a tárgyhónap utáni második hónap előfizetésére lesz érvényes, tehát egy hónappal tovább tart az előfizetés.

Banki előre utalás:

A rendelés teljes összege a megadott bankszámlaszámra utalandó.
Banki adatok:
S.C. Prima Press S.R.L.
Odorheiu Secuiesc, str. Bethlen Gábor nr. 55.
Transilvania Bank
Bankszámla szám: RO64 BTRL RONC RT04 4521 5701

 

A Prima Press Kft. csak a saját oldalain megadott személyes adatok védelméért vállal felelősséget. Partnerek (PayPal, EuPlatesc, online banking stb.) internetes oldalain megadott személyes adatok védelméért felelősséget nem vállal.